Buiten in de natuur

Tuinaanleg

Wanneer u een nieuwe of bestaande woning wilt verfraaien, is een goed aangelegde tuin van absolute meerwaarde. HTE TIM® gaat graag het gesprek met u aan om al uw wensen en behoeften van een tuin inzichtelijk te maken door middel van een ontwerp. Het uiteindelijke ontwerp vormt de basis voor het aanleggen van de tuin, een die aansluit bij de uitstraling van uw woning en uiteraard het budget.

Indien u de tuinaanleg volledig overlaat aan HTE TIM® zullen wij er altijd voor zorgen dat de tuin verbonden is met uw woning, zodat het een geheel is. Daarbij leggen wij niet te veel de focus op hedendaagse trends, maar zorgen wij er juist voor dat uw tuin toekomstbestendig is.

Naast het compleet aanleggen van tuinen, kunnen wij u adviseren over de juiste beplanting en verharding. Immers zorgen planten en bestrating er voor dat uw tuin aantrekkelijker wordt. Hiermee zal uw tuin een ware belevenis worden en zal het buitenleven een stuk aangenamer worden.

 

Onderhoud

Om gedurende het gehele jaar te kunnen genieten van uw tuin, is het noodzakelijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Uiteraard kunt u dit zelf, maar neemt HTE TIM® dit werk graag uit uw handen. Afhankelijk van uw tuin, zullen wij met u een onderhoudsplan opstellen welke bepaalt welk type onderhoud uw tuin nodig heeft. Tevens rekening houdend met de vier seizoenen, die bepalend zijn voor het juist onderhouden van uw tuin.


Renovatie

Wist u dat een gerenoveerde tuin het aanzicht van uw huis compleet kan veranderen?

HTE TIM® is in staat om uw tuin om te toveren tot een ‘nieuwe’ tuin. Op basis van het beschikbare perceel, zullen wij u adviseren over de best passende renovatie. Vaak zorgen eenvoudige aanpassingen er al voor dat uw tuin een verfrissende aanblik krijgt.


Verantwoord tuinieren

HTE TIM® heeft verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Wij gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke producten en maken bijvoorbeeld gebruik van organische mest en compost. Daarnaast zorgen wij er voor dat het tuinafval op de juiste plek gescheiden zal worden en is ons personeel altijd op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving omtrent het milieu.